vineri, 25 noiembrie 2011

La „portretat”, mon cher!

Mă aflu la Sibiu unde este al naibii de frig, dar unde informațiile circulă mai repede ca la București. Am aflat de o chestie interesantă, așa că, dacă sunteți ceva mai îndrăzneți și cu „sexualitatea la vedere”, dar nu numai, că doar nu vă obligă nimeni să spuneți ce faceți în pat, nu ezitați să experimentați reacții și senzații noi în cadrul unui proiect susținut de Pepsi-Cola și Xerox, numit „Portret de Familie”, dar și să vă bucurați de niște vederi personalizate pe care le puteți trimite prietenilor sau chiar familiei. E un proiect interesant și gratis de care vă puteți bucura din plin.
Așadar, sunteți așteptați între 6 și 13 Decembrie la Studioul Foto Union (Săgeţii 6, zona Armenească), împreună cu iubitul/iubita, cățelul sau pisica, prietenii, șarpele Anaconda, ursulețul de pluș, vibratorul, uscătorul de păr, fierul de călcat sau cu cine/ce vreți voi, în așa fel încât să beneficiați de o mini-ședință foto într-un decor extraordinar specific sărbătorilor de iarnă.

Fotografia îți va fi printată de către cei de la Xerox cu ajutorul unei imprimante performante - Phaser 7800 - în format de carte poștală în așa fel încât să o trimiți cui vrei tu: părinților, bunicilor, prietenilor, mătușii Tamara, unchiului Gicuțu`, lui Nuțu cămătaru, profesorului acuzat de viol și act sexual cu minor, studenților care protestează la Facultatea de Istorie, iar lista poate continua.  Totul e să vă gândiți la un portret de familie, așa cum îl vedeți voi. Chiar trăznit.


Detalii pe site-ul studioului.0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki