joi, 3 noiembrie 2011

Radu Mazăre o ia pe urmele Elenei Udrea.

Duelul politicienilor nu se dă doar pe scena politică, ci și pe maidanul monden. Ne-o demonstrează primarul orașului Constanța, Radu Mazăre, care, după modelul ministrului de la Dezvoltare Regională și Turism, doamna Elena Udrea, s-a gândit că n-ar fi rău să apară și dânsul, de asemenea, pe coperta unei reviste mondene, chiar dacă este dedicată publicului masculin.


Așadar, dacă Elena Udrea este pe coperta lunii Noiembrie a revistei TABU, domnul Radu Mazăre se dezlănțuie pe coperta unei reviste dedicate bărbaților, care, în general, rezervă prima pagină pozelor sexului frumos. Astfel, în această lună, revista Playboy vi-l oferă spre devorare pe Radu Mazăre, nicidecum pe Gina Pistol ca altădată. 

Dar totul are un preț, iar Radu Mazăre l-a plătit din plin, chiar conștient. A sacrificat Conferința Națională a PSD pentru ședința foto în Playboy, iar anunțul către colegi l-a făcut chiar de la tribuna partidului, după cum urmează: „Îmi cer iertare că nu am participat ieri şi alaltăieri la lucrări, însă aveam programată o şedinţă de fotografie pentru Payboy. Nu ştiu câţi bărbaţi de aici ar fi renunţat la nişte fotografii cu patru tinere domnişoare superbe, aranjate, superbe, pentru şedinţa de partid. Eu nu am putut”.

Dar lumea trebuie să-l înțeleagă, că e om și el, iar când mă refer la lume, zic în special de colegii de partid și de alianță, cum ar fi domnul Crin Antonescu, Victor Ponta, dar și adversarii draconici din politică, cum ar fi Corneliu Vadim Tudor. Nu cer degeaba clemență, ci mai degrabă din pricina faptului că Elena Udrea a fost atacată într-o manieră deosebit de dură de cei mai sus enumerați și n-aș vrea să i se întâmple așa ceva și tânărului primar, mai ales că spre deosebire de doamna ministru, care a fost spurcată pentru o simplă ținută din latex, domnul Mazăre a pozat alături de alte 4 tinere (3 pe copertă) mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate, cu sânii goi și poziții nedemne administrației publice, ba chiar și fără lenjerie intimă.  
Primarul Municipiului Constanța nu este la prima experiență cu revista pentru bărbați. În 2009, politicianul social-democrat a pozat în costum de gangster tot pentru TABU, însă nu ca personaj principal al reviste și nici nu a apărut pe copertă. A revenit acum, în costumaţie napoleoniană de secol XVIII- XIX, flancat de sâni, papione pe post de “generali-iepuraşi” Playboy, direct pe coperta revistei. 

Dacă în trecut o tânără colegă de partid a domnului Mazăre, membru în organizația PSD Timișoara, a plătit cu excluderea din partid faptul că a pozat în Playboy, decizia fiind luată de către Victor Ponta, astăzi sunt curios ce reacție va avea acest Pontănac la pozele printre femei dezbrăcate ale rebelului Radu Mazăre. Va aprecia conținutul la fel de mult? 

La fel ca și pictorialul avut de doamna ministru Udrea, domnul Mazăre face dezvăluri din viața privată, însă cele declarate de Mazăre se diferențiază prin declarații referitoare la viața de golan, așa cum se autointitulează tânărul primar, cearceafuri cu rusoaice și chinezoaice, dar și haimanele. 

Aștept cu nerăbdare să-l văd pe Corneliu Vadim Tudor pozând pentru revista „Femeia”, pe Ion Iliescu fotografiindu-se pentru revista „Casnica”, dar și pe Adrian Năstase într-un pictorial semnat ”Nepotul celor 1001 mătuși Tamara”. De asemenea, Crin Antonescu ar fi bun pentru un pictorial numit „Cele mai bune 5 vopsele de păr liberale”, dar și Traian Băsescu s-ar potrivi revistei ”Viața Satului”, alături de Emil Boc dând la coasă. 

Pe final, dar în continuarea titlului acestui articol, mi-aș exprima speranța că în următorul pictorial, dacă tot o ia pe urmele Elenei Udrea, Radu Mazăre nu ne va vorbi despre cât de greu e să faci politică pe tocuri, că la Rio se poată... prietenii știu de ce!

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki