miercuri, 14 decembrie 2011

Let`s fly together; be my one-flight stand!

Astăzi am citit o știre super tare care va schimba puțin modul de călătorie cu avionul. În curând, compania de transport aerian KLM (Royal Dutch Airlines) va introduce un sistem prin care vei putea să-ți alegi „vecinii de zbor”, atunci când călătorești cu avionul. În momentul în care vei face rezervarea unui bilet de avion, vei putea să vezi toți pasagerii zborului respectiv prin intermediul profilului de Facebook sau LinkedIn, în funcție de locul ales în aeronavă. Apoi te „așezi” lângă cine vrei.


De asemenea, tot prin intermediul aplicației ce va fi instalată în programele de rezervări vei putea vedea dacă la bordul cursei unde urmează să zbori se află vreun prieten de pe profilul tău de Facebook sau LinkedIn, având posibilitatea să alegi să stai lângă el sau, ce știu eu din ce motive, departe de el.

Dincolo de acest aspect, programul ce va fi implementat de companie va face repartizarea pasagerilor care nu și-au ales un loc fix în aeronavă în funcție de preferințele acestora, de hobby-uri sau alte interese, iar aici mă gândesc că va fi luată în considerare și orientarea sexuală.

Cu alte cuvinte, dacă pe Facebook ți-ai trecut ca băiat că ești interesat tot de băieți, fii sigur că primul cu aceleași gusturi va sta lângă tine în urma repartizării automate, ceea ce nu poate fi interesant. Și dacă în prezent mai avem de-a face cu câte un one-night stand în viața noastră, în curând vom putea vorbi de one-flight stand. C-o fi bine, c-o fi rău, asta nu mai știu!
1 comentarii:

Liviu spunea...

super ideea celor de la KLM, parerea mea... daca s eva pune si in practica acum....

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki