duminică, 9 decembrie 2012

Îl caut printre stele...

Se întâmpla acum un an, iar de atunci lumea îmi e dată peste cap. Poate sună a poveste banală, însă nu este chiar așa, cel puțin nu pentru mine, pentru mine ăla care s-a îndrăgostit când se aștepta mai puțin, de cine se aștepta mai puțin.

Eu care n-aș fi crezut că dragostea poate porni atât de ușor și atât de puternic. Eu, ăla care n-ar fi crezut că ceea ce a început atât de frumos va avea un final pe atât de dureros, un final de neînchipuit.

Și nu e formula aia clasică când ești părăsit sau alte chestii de genul, ci este exact scenariul ăla idiot, pe care ai dori să-l vezi doar în filme... sau nici acolo. Lucrurile au mers mult prea repede, mult prea abrupt, iar acum au rămas doar frustrări, regrete, lacrimi, amintiri, melodii care-mi împrospătează amintirea, amintirea dulce dată de zâmbetul lui, zâmbetul de care m-am îndrăgostit și care mă liniștea ori de câte ori ceva nu era în regulă cu mine.

Totodată, o amintire amară, că lucrurile în viața asta vin la pachet. O amintire amară, că astăzi EL nu mai este, că moartea a ajuns să pună zid între doi tineri care se iubeau, între doi oameni care părea că se știu de ani, de mulți ani. Totul s-a distrus într-o clipă! Și a început calvarul...

Și încă mă mir: ce frumos zâmbetul ăla pe care-l afișez aproape zilnic, mai ales când sunt înconjurat de oameni. Da, am zis să nu afectez și pe alții, iar de cele mai multe ori îmi reușește. Câteodată am tendința să mă păcălesc pe mine însumi, dar revin repede în „spațiul meu”, acolo unde lucrurile sunt altfel, mult mai reci, cu adevărate triste.

A trecut ceva timp, încă îi simt lipsa, iar lucrurile nu par să aibă rezolvare curând. Câteodată mi-e greu să cred că nu mai e, drept urmare încă îi mai trimit mesaje pe telefon, știind că nimeni vreodată nu le va citi. Mi-e dor enorm; și sunt singur că și lui de mine.

Rămâne doar să-l caut printre stele...0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki