marți, 5 martie 2013

Pomul lăudat

Într-o lume falsă, în care toți vă lăudați cu principii și valori, îmi place cum vă împachetați în cuvinte frumoase, folosind magnifice strategii de PR. Din păcate, v-ați îndepărtat de mult de tot ceea ce înseamnă natural și, chiar mai mult, ați început să-i purtați în derizoriu pe cei care îndrăznesc s-o facă.

Judecați des și pe orice, fiece comportament dezinvolt, dar sincer, cu mici picanterii, dar în esență, chiar dacă mulți nu înțeleg subsidiarul lucrurilor, cu foarte mult bun-simț, cu decența ce vouă vă lipsește; cu sinceritatea a cărui sens deja nu-l mai știți și pe care iarăși, oricum nu o înțelegeți în esența ei.

De fapt, ce vă place vouă mai mult decât să duceți orice minim de valoare în cel mai ordinar colț al umbririi? Ce vă place vouă mai mult decât să-i atacați pe cei din jurul vostru, crezând că doar doar veți ajunge voi pomul lăudat?  

Dar pomul lăudat nu este și nu va fi niciodată o tufă plină de spini, oricât ar încerca să pară, ci doar acel copac cu scoarța brăzdată de vreme, cu crengile atârnând greu și dureros - atât de frumoase, atât de urâte - așa cum sunt și fructele - unele cu aspect plăcut și pline de gust, altele mâncate de viermi și uscate de vreme, doar el poate fi pom lăudat;

Voi, cei care purtați măști ridicole, încercând să imitați decența și bunul-simț, nu faceți altceva decât să împrăștiați venin în jurul vostru, infectând cu prezumții negative pe toți cei care vă seamănă, dar care sunt complet diferiți, fie chiar opuși. Ați reușit să distrugeți un ecosistem, un mediu care oricum funcționa dificil, care ar fi început curând să-și revină, dar a cărui încercare brusc a fost doborâtă. 

Mii de mulțumiri vouă, pomi lăudați! V-ați învins!

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki