vineri, 28 iunie 2013

Declinul online-ului LGBT din România

Problemele și stresul vieții personale au făcut să nu mai fim uniți, pe deoparte. La fel, aceste organizații non-guvernamentale minunate, ce pretind că luptă pentru drepturile comunității gay din România, deranjate de criticile aduse (pe drept) și fără a vedea rolul pozitiv pe care noi, cei care alocăm timp din viața noastră pentru a crea conținut web și vizibilitate online comunității gay românești, ne-au dezbinat, ca să nu spun că de susținere nu a fost vorba vreodată.De fapt, dacă analizez mai bine trecutul, îmi dau seama că ONG-urile LGBT din România au considerat blog-urile gay și lesbi românești ca fiind primul dușman al activității lor, un gardian incomod, un dușman căruia trebuiau să-i zâmbească atunci când situația o cerea, dar pe care urmau să-l atace ori de câte ori aveau ocazia. La fel, oamenii buni din interiorul acestor organizații au fost eliminați rând pe rând. Dacă vreodată am fost criticul numărul 1, a fost pentru a îmbunătăți, iar ulterior ne-am arătat disponibilitatea (atât eu, cât și alți bloggeri) pentru a îmbunătăți lucrurile. Ne-a chemat cineva vreodată la discuții? NU!

Astfel, mă uitam zilele acestea la conținutul din online-ul LGBT din România, la modul cum arăta în urmă cu doi ani și la cum se prezintă în prezent. Un declin enorm, cel puțin din punctul meu de vedere. La fel, evenimente care mai ieri își găseau locul în zona activităților de lăudat, astăzi zac sub auspiciul jenant al proiectelor făcute la normă, parcă organizate și desfășurate cu rușine, departe de ochii lumii întregi. Un mod de a stoarce banii inutil, doar pentru ca cine să-și încaseze salariul de pe urma managementului de proiect.

Toți s-au retras să doarmă! Problemele homosexualității sunt o dată pe an, la GayFest (eventual), în rest totul e bine și frumos. Mulțumim mult celor care au luptat pentru noi, care au reușit să rezolve toate problemele comunității! România e o țară lipsită de probleme în ceea ce ține de LGBT!
2 comentarii:

Peder Anger spunea...

RIP LGBT România!

Sanchi7 spunea...

de ce atata promovare?

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki