luni, 10 iunie 2013

Ne creștem mai bine copiii!

Citind un articol despre copii cu părinți homosexuali pe site-ul celor de la Adevărul, am aflat că aceștia sunt mai fericiți și mai sănătoși decât copiii cu părinți heterosexuali. Articolul nu-mi comunică nimic revelator, ci mai degrabă îmi confirmă faptul că da, noi homosexualii, suntem mai atenți la tot ce ne înconjoară: la alimentația noastră și a celor din jur, la viața noastră spirituală, la armonia lucrurilor, în ciuda oricăror apariții schizofrenice ale unora la televizor.

Ceea ce mi-a atras atenția în articol despre care vorbesc și pe care îl găsiți aici, este un comentariu care surprinde foarte bine esența lucrurilor mai sus precizate, fiind de natură să explice orice fenomen de implicare, în orice am face noi ca oameni. Comentariul sună cam așa: 

„Doi oameni care și-au dorit mult de tot un copil, vor avea grija de el mai bine decât doi care l-au avut pentru ca erau beți și n-au folosit prezervativ”.


Mai este nevoie de alte comentarii? Cred că lucrurile sunt destul de clare! Or fi și câțiva homosexuali tâmpiți, cum sunt de toate orientările sexuale tâmpiți, dar acelea sunt excepții în baza cărora o comunitate întreagă este judecată pe nedrept, fapt care arată nivelul unora...0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki