joi, 13 iunie 2013

Punct de vedere referitor la declarațiile liderului PNL Suceava

Acum ceva timp decideam să nu mai abordez subiectele de natură socio-politică din Romînia, atunci când în discuție se află subiectul homosexualității. Hotărâsem acest lucru deoarece consideram ca fără de folos abordarea acestora, însă este total nepotrivit să las fără de reacție aceste manifestări comportamentale  primitive, pe care unii oficiali - reprezentanți ai poporului român -  le au față de homosexualii români.De data aceasta simt nevoia să iau poziție față de declarațiile liderului PNL Suceava, Alexandru Băișanu, care ne invită, pe noi, homosexualii români, să descoperim femeile. De asemenea, acesta ne avertizează că acestea nu mușcă. O declarație ridicolă de-a dreptul!

Noi știm că femeia nu mușcă

Pe această cale, doresc să-i transmit acestui Alexandru Băișanu că homosexualii au descoperit de mult timp femeia și, cu siguranță, o apreciază mult mai mult decât dumnealui sau alți bărbați heterosexuali din județul Suceava.

Pentru cine se întreabă „de ce?”, sigur că există argumentare: Noi, homosexualii, nu obișnuim să batem femeile și nici să le considerăm simple gospodine - sclave al căror rol este doar să mulțumească năravurile bărbatului. Noi, homosexualii români, în ciuda preferințelor sexuale, tratăm femeile cu foarte mult respect, admirându-le frumusețea și sensibilitatea, lucru care de multe ori lipsește cu desăvârșire în atitudinea heterosexualilor din România, inclusiv a celor din județul Suceava. Noi, homosexualii români (sau bulangii, cum ne mai spuneți voi), ieșim cu femei frumoase, fizic sau spiritual, în oraș, la teatru, la film, la expoziții și alte evenimente de genul acesta, lucruri de care mai marii bărbați heterosexuali din România uită la foarte scurt timp după ce au spus „da” în fața altarului.

Consider că cei care au renunțat să descopere femeia sunteți dumneavoastră, căci nu vedeți lucrurile cu adevărat importante din viața lor, considerându-le niște ființe complicate, uneori tratându-le ca simple obiecte sexuale. Dumneavoastră, domnule Alexandru Băișanu, dumneavoastră ar trebui să descoperiți că femeia nu mușcă, nu noi. Nu aș dori să intru în viața dumneavoastră privată, dar sunt foarte curios cum vă comportați dumneavoastră cu soția, cât de fidel ați fost și câte ore petreceți pe săptămână cu aceasta. Am convingerea că soția dumneavoastră simte lipsa unui bărbat care să o aprecieze, care să o trateze cu respect și care să-i aloce timp pentru momente plăcute.

 Populism ieftin de la Suceava

Totodată, rămân uimit să citesc declarația conform căreia vă este milă de copiii care ar putea trăi într-o familie de homosexuali sau lesbiene, căci vi se pare anormal și nu doriți transformarea României în Sodoma. Sincer, mi-aș fi dorit să vă manifestați această milă față de copiii care trăiesc în familii de alcoolici, în familii unde violența domestică este la ordinea zilei, iar la acest capitol, credeți-mă, județul Suceava excelează în mod evident. Bineînțeles, bănuiesc că nu v-ați îngrijit nicio clipă de acest aspect, căci eu nu am auzit de vreo inițiativă de-a dumneavoastră în vederea reducerii acestui fenomen. Probabil că scandalurile și bătăile, la care mulți copii din țara aceasta asistă și a căror sunt victime, nu se aud și în biroul dumanvoastră, acolo unde sunteți mult prea ocupat de cârmuirea corectă a țării și, mai nou, de homosexuali.

Totuși, dacă doriți să vă mai liniștesc în privința acestei probleme, copiii crescuți în familiile de homosexuali sunt mai bine crescuți decât cei crescuți în familiile de heterosexuali, tocmai pentru că noi îi prețuim mai mult, căci noi ne organizăm viața mai eficient și mai echilibrat. Știu că sună ciudat, căci la televizor sunt prezentate toate tâmpeniile, dar noi chiar ne creștem mai bine copiii!

Preconcepțiile ne despart

Și ar mai fi atât de multe de spus despre acest subiect, dar totul e în zadar; mentalitatea majorității românilor nu le permite să gândească liber, în afara prejudecăților, fapt care ar face ca discuția noastră să fie un dialog al surzilor. Foarte interesant este faptul că fiecare român are în cercul lui de prieteni apropiați cel puțin un homosexual, dar care este nevoit să trăiască ascuns din cauza unei judecăți prea aspre și deloc fondată.

Articolul în care poate fi citită declarația este aici.
Mai multe informații despre acest domnu găsiți aici. Numai lucruri „de bine” veți afla.

1 comentarii:

Peter spunea...

Bravo. Bine zis. Mai zile catorva oameni politici, publici.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki