sâmbătă, 27 iulie 2013

Frumoasa viață de bulangiu român

Brăzdați de preconcepții și frustrări românești, îndepărtăm oamenii buni și ni-i lăsăm aproape pe idioți, astfel încurajând comportamentele nesănătoase. Așa se înmulțesc analfabeții și jigodiile, ce devin pe zi ce trece tot mai vizibili; așa încep să se ascundă oamenii buni - să dispară, fugind de judecăți superficiale și incoerente.


Apoi ne mințim continuu, crezând că ne-am ales bine prietenii când, de fapt, nu suntem nicicum mulțumiți de felul în care arată viața noastră, căutând în permanență acel elegant element de noutate, trăind cu speranța că într-o zi vom găsi acea chimie mult lăudată, de care, uneori, cu nostalgie ne amintim ca fiind parte din viața noastră. Între timp totul curge: clipele, momentele, minutele, orele, zilele - VIAȚA.

La muncă ne merge bine, facem performanță. Suntem lăudați, admirați și asta ne place. Totuși, când se lasă seara, parcă ne transformăm - din acei „sportivi” de performanță devenim un fel de păgâni, care se judecă între ei și ce nu reușesc să mențină un echilibru al valorilor și principiilor, judecând ușor și nedrept, fără a avea în vedere principii clare. Ne lăsăm și noi, ca cei care ne judecă, duși de valul preconcepțiilor; doar seara!  Dimineață revenim acei luptători puternici, în poziția noastră pe scara socială. Revenim la principii și valori, pe care le respectăm cu strictețe.

Frumoasă viața de bulangiu român, nu?

4 comentarii:

Florin B spunea...

Foarte adevarat ceea ce ai spus tu aici, si frumos scris. Insa asta reflecta lumea in general, nu doar segmentul gay. Se evidentiaza mai bine aici deoarece este un cerc social restrans.
Cu respect!

Mucegai Ales spunea...

Cam putina relevanta pentru bulangiul roman. Masca se aplica tuturor categoriilor sociale.

cristynaykei spunea...

Ma bucur sa vad ca blogul tau e activ.
Dupa ceva timp, am intrat pe net incepand cu DarkQ, insa am rasfoit si alte bloguri, unde cu parere de rau, am observat exact ce ai sris Tu intr-un articol al tau cu foarte putin timp in urma.
Au ramas putini cei care sunt inca activi pe net. Pacat.

Stoicescu A. spunea...

Din păcate, lucrurile cam așa stau. Lumea e puțin dezbinată, iar unii pot acum să-și facă proiectele „liniștiți”, fără a mai fi cineva cu ochii pe ei.

Chiar dacă Idei de Gay spui că este încă activ, eu te-aș contrazice puțin. La cât de des scriu pe el, aș putea spune că e mai mult inactiv...

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki