vineri, 29 noiembrie 2013

Canotorii britanici se dezbracă împotriva homofobiei

Echipa de canotaj a Universității Warwick din Marea Britanie a renunțat la haine pentru a strânge fonduri destinate unei campanii anti-homofobie. Și nu este primul an când echipa se dezbracă pentru cauze nobile, acestă practică devenind deja tradiție odată cu începutul său din anul 2009.

De data aceasta, tinerii sportivi, cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani, au pozat nud, urmând ca cele mai interesante materiale să facă parte dintr-un calendar ce se dorește a înfățișa atitudinea cât mai naturală a curajoșilor ce s-au lăsat fotografiați. Că au reușit sau nu, asta vor decide ochii fiecăruia dintre voi, așa că multă vigilență! Ne-am înțeles?Mai trebuie spus că ședința foto s-a desfășurat pe malul râului Avon, la hangarul de bărci al canotorilor, și s-a întins pe parcursul a 4 zile. Se pare că tinerii au fost imortalizați în situații în care se găsesc pe tot timpul antrenamentelor, doar că de data aceasta fără haine.

 Dat mai puțin cu bla-bla-ul, căci oricum ați intrat aici pentru poze, așa că la treabă...


Din păcate, pentru cei care doresc să achiziționeze calendarul, am o veste proastă. Sunt doar 12 luni pe an! Din fericire, calendarul, alături de poze, vederi și film pot fi comandate pe WarwickRowers 

Sursa/Mai multe informații: Daily Mail

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki