vineri, 29 noiembrie 2013

Teleșpan cel de toate zilele și Cimitirul lui îndrăzneț

Zilele acestea toată presa din România vuiește în jurul tânărului Adrian Teleșpan și a cărți  pe care acesta a lansat-o pe 23 Noiembrie 2013 la Târgul de Carte „Gaudeamus”. Este vorba despre primul roman gay din România, fapt pentru care am decis să-i acord puțină atenție pe site.

Despre carte și autor găsiți foarte mult informații în mass-media, mai ales pe blog-urile care au decis să lase la o parte pudoarea, provocându-l pe acesta la destăinuiri picante ce au ajuns, surprinzător, să-l poziționeze pe autor într-o competiție directă cu propriul roman. Astfel, mulți și-au pus foarte rapid întrebarea: ce este mai controversat/interesant, Teleșpan sau cartea?

Răspunsul la această întrebare încă zace în curiozitatea multora, fie că vorbim de publicul gay (și declinările) sau heterosexual, dar timpul domolește toate curiozitățile. Între timp, citiți!

Despre carte, nu mă agit cu prea multe cuvinte, informații cuprinzătoare fiind deja prezente în online-ul nostru cel de toate zilele (ca să fiu și eu în asentiment cu titlul cărții), printre care vă recomand chiar site-ul editurii, loc de unde vă puteți achiziționa cartea. Chiar recomand! Merită!

Totodată, nici articolele dedicate lui Teleșpan nu sunt de neluat în seamă, printre care le-aș recomanda pe cele din: DarkQ /  Adevărul / Cristian Bazavan / Realitatea TV / Morgothya / Plăcerile lui Noe / Vice și, bineînțeles, cel de față. (glumesc)

Pe final, nu uitați! Comandați cartea!
Dacă v-am făcut curioși, câteva fragmente din Cimitir pot fi citite aici.

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki