joi, 12 decembrie 2013

Amenda lui Cheloo, un fleac. CNA face jocul de marketing al emisiunii X-Factor!

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a amendat zilele trecute postul de televiziune Antena 1 pentru declarațiile lui Cheloo din cadrul emisiunii „X-Factor”, în care cântărețul (hai, lasă-mă!), așa cum îl numește presa, a făcut afirmații jignitoare și discriminante pe criteriu de orientare sexuală, față de un participant gay, intimidându-l și bla bla bla.


Dacă e să citez ziarele din România, amenda se ridică la fabuloasa sumă de 10.000 de lei. Eu aș spune că este ridicol de mică, dar nah!. Ca să vă faceți mai bine o idee, este vorba de doar 2.250 de euro. O nimica toată pentru Antena 1, care încasează banii ăștia într-un minut de publicitate. Restul e Cancan!

Din punctul meu de vedere, CNA-ul nu a făcut altceva decât să gireze marketing-ul ieftin al emisiunii jalnice pe care încearcă niște unii să o animeze, ocazie cu care le-a crescut vizibilitatea media în toată splendoarea. Eu consider că Antena 1 chiar și-a dorit ridicola amendă. Circul ieftin atrage rating, atât au învățat și ei de la ProTV.

Data viitoare aștept de la CNA o suspendare a emisiunii pentru 3 luni. Atunci îi cred de gânduri bune pe cei din Consiliu. Până atunci, membri CNA nu pot fi priviți mai presus de asistenele lui Capatos!

P.S. E amuzant cum acestui nimeni i se oferă atâta importanță!

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki