marți, 3 decembrie 2013

Tom Daley și-a anunțat relația cu un bărbat

În vârstă de 19 ani, tânărul britanic Tom Daley, câștigătorul medaliei de bronz de la Jocurile Olimpice din anul 2012, de la Londra, a declarat că este într-o superbă relație cu un bărbat.

Anunțul acestuia și rațiunea declarației au fost făcute public prin intermediul unei postări pe contul personal de pe Youtube.

Totuși, tânărul sportiv nu s-a declarat gay în totalitate, ci mai degrabă a lăsat de înțeles că ar fi bisexual. Astfel, se pare că acesta încă se simte atras de fete, însă este foarte fericit alături de partenerul său.

Conform celor povestite în materialul încărcat pe canalul de Youtube, sportivul a întâlnit un bărbat în primăvara acestui an, persoană care i-a schimbat viața și care îl face foarte fericit.

Sportivul este născut pe 21 Mai 1994 (zodia Taur), are 1,77 m înălțime și 74 de kg, iar printre premiile câștigate de acesta putem aminti:

  •  o medalie de bronz de la JO 2012 
  • 7 medalii de aur (Campionatele Mondiale, Campionatele Europene, Campionatele Mondiale de Juniori și Jocurile Commonwealth)
  • 2 medalii de argint la Campionatele Mondiale de Juniori

Tom Daley este foarte activ pe rețelele de socializare, fiind prezent pe Facebook, Twitter, Youtube, Instagram și Keek. Așa că faceți ce știți voi mai bine: like, share, comment, follow și așa mai departe.

Înregistrarea simpatică a declarației sportivului o puteți urmări aici: 

De asemenea, am selectat câteva poze, tânărul fiind nu doar simpatic în comportament, așa cum ați putut observa în materialul video anterior, ci și foarte atrăgător din punct de vedere fizic. 

Galeria pozelor poate fi urmărită și cu ajutorul săgeților de pe tastatură, imediat după ce ați apăsat click pe una dintre poze.

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki