marți, 17 decembrie 2013

„Uneori e mai bine să dai decât să primești”, spun cei de la Gayromeo în cea mai recentă campanie a lor, disponibilă doar de sărbători

Principalul site de socializare și dating gay din România  revine cu o campanie ușor amuzantă, jucând „cartea” rolurilor sexuale. Astfel, plecând de la ideea că „uneori e mai bine e să dai decât să primești”, site-ul provoacă utilizatorii în a-și oferi cadou de sărbători un Cont Plus, facilitate ce oferă anumite avantaje în plus față de contul standard. Printre acestea, aș enumera eliminarea reclamelor, numărul nelimitat de poze ce pot fi stocate, setare vizibilitate „invizibil”, vizionare conținut xxx, opțiunea radar pe web și altele.


Cadoul poate fi sub forma unui Cont Plus pe o perioadă de 30, 90 sau 365 de zile, în funcție de generozitatea fiecăruia. Acestea costă între 6,9 și 47,9 euro, preț care poate fi achitat prin intermediul tranzacțiilor cu card bancar (inclusiv American Express, Online Banking by TrustPay, PaySafe Card sau prin transfer bancar internațional.Afișul campaniei este destul de amuzant, fiind mai degrabă sub forma unui banc sexual. Dat fiind faptul că doar uneori e mai bine să dai decât să primești, campania va fi disponibilă doar de sărbători.


 În prezent, site-ul Gayromeo are 18.225 de utilizatori înregistrați în România, dintre care o treime  în București. Pentru a vă alătura comunității Gayromeo, click aici!

1 comentarii:

Florin C spunea...

Hei, ma bucur sa vad articole despre Planetromeo. Sa stiti ca echipa de dezvoltatori este in continua crestere si sunt multe surprize (unele chiar pentru romani) care vor veni in 2014! Daca sunt programatori printre cititorii blogului, sa stiti ca romanii sunt la fel de bine primiti ca oricare altii. http://www.erasys.de/public/front_content.php?idcat=9 pt job-urile disponibile.

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki