joi, 9 august 2018

Q Club - poate cel mai bun proiect de gay clubbing din România. Se va schimba scena LGBT din București?

Hey, dudes! După o lungă perioadă de amorțeală a blog-ului, dar și a gay life of Bucharest, se pare că lucrurile se vor schimba în bine. Eu m-am decis să reiau activitatea a unuia dintre puținele blog-uri gay din România, încercând să schimb puțin și abordarea acestuia. Am îmbătrânit și eu (nu mult), dar și voi, cutrelor!! :))  Vedem dacă-mi iese!

Viața gay în București sigur că se schimbă și ea, cum sigur că se pot spune foarte mult lucruri, despre cum am evoulat noi ca și comunitate (dacă ești str8, hetero sau una dintre persoanele în eroare despre ce înseamnă „comunitatea gay”, ai câteva rânduri de citit aici), despre cum ne distram pe vremuri și cum o facem astăzi.Pentru că nu-mi doresc să fac o retrospectivă completă, am să mă refer la cum o facem astăzi. Ok?
Astăzi marea majoritate a noastră a abandonat obiceiul de a merge în singurul club gay existent în București din motive lesene de înțeles pentru mulți dintre noi - low quality people, țigăneală etc. Mulți dintre noi am preferat să mergem în Gaia, Control, Expirat, amatorii de muzică techno în Guesthouse sau alte petreceri specifice, iar cei mai curajoși chiar și-au făcut un obicei din a merge la petreceri în Berlin, pe la diversele cluburi de acolo - Berghain, de exemplu.

Lucrurile tocmai se schimbă și da, se schimbă nu în bine, ci în foarte bine. Se pare că vechiul Queens Club Bucharest a devenit Q Club, îmbrățișând un nou concept, cu alt vibe - practic ceva complet schimbat și mișto. Și da, toată înșiruirea de am făcut-o mai sus nu este întâmplătoare, pentru că noul Q Club vrea să ne aducă înapoi acasă, pe noi comunitatea LGBT și prietenii noștri hetero. Astfel, se pare că noul Q Club va veni către noi cu acel mix interesant de care ne era dor și de care ne vom reîndrăgosti, un concept căruia i se adaugă toate tendințele cluburilor gay internaționale.

Q Club va devenit punctul zero a ceea ce înseamnă „the best of gay & friends clubbing experience in Bucharest”, un concept foarte cool, în care lumea se va distra ca la Madrid, Barcelona sau chiar Rio, până la petreceri de nișă, cum ar fi evenimentele cu muzică techno deja anunțate pentru 31 August ”Harders invites Berlin's Queens of Tehcno” (click pentru event) și „Harder invites Some Bitches” de pe 7 Septembrie. Practic, noul Q Club va pune Bucureștiul pe harta gay a Europei, ceea ce nu este puțin. Și nu o zic pur și simplu, ci în cunoștință de cauză :)

Dar până la deployment of the techno music of Bucharest, prima posibilitate pentru a vedea noul design (etapa 1) și vibe al clubului este evenimentul de mâine, 10 August - de la ora 23:00, ocazie cu care se vor putea observa schimbările care deja dau o altă identitate celui care va deveni nu doar singurul club gay & friends din București, dar și unul dintre cele mai bune cluburi de orice fel din București. Bine, mâine nu veniți să vedeți schimbările începute, ci să vă distrați pe cinste, mai ales că vor fi shoot-uri all night long :)Despre viitor

Până în Octombrie 2018 clubul va fi supus unor tranformări care-l vor schimba radical. Astfel, vom vorbi de un club total nou, o experiență a unui set nou de lumini profesionale wow, un nou sistem de sunet marca JBL - destinat special cluburilor, un ring de dans redefinit, cât și de o zonă destinată fumătorilor. Astfel, din Octombrie mai departe vom avea în față poate cel mai îndrăzneț proiect de acest tip, ocazie cu care nu vor lipsi petreceri tematice nu doar pe afiș, ci întâmplându-se și în lumea reală.

Rămâneți pe pagină pentru că urmează lucruri faine, iar eu sunt cu ochii pe ele.
Până atunci e simplu: see you tomorrow night @Q Club

Contact Q Club:
Bulevardul Carol I nr.61, București
Facebook page aici
Instagram page aici

0 comentarii:

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki