Site-uri de Socializare Gay

-este unul dintre cele mai utilizate site-uri de socializare gay din Europa, acesta oferind o sumedenie de funcții în mod gratuit. Fără niciun cost poți vedea un număr nelimitat de profiluri ale utilizatorilor din România, cât și din întreaga lume, cărora le poți trimite de asemenea un număr nelimitat de mesaje. Atunci când îți personalizezi profilul poți încărca un maxim de 5 fotografii publice în profil (în versiunea gratis), dar în total 26 de poze pentru a le trimite în mod privat celor cu care vorbești.

- este cel mai folosit site de socializare gay din România, cu aproximativ 14.000 de utilizatori .

Site-ul cuprinde foarte multe funcții, fiind cel mai recomandat portal web de socializare pentru persoanele gay de oriunde.

Gayromeo este oferit în 19 limbi, printre care regăsiți și versiunea în limba română.

Modalități de accesare:
Versiunea standard: www.gayromeo.com
Versiunea discretă:  www.planetromeo.com
Apple Store/iTunes:  PlanetRomeo  (free)
-este un alt site de socializare gay foarte utilizat  în întreaga lume, însă nu este așa popular în România precum Gayromeo. Site-ul oferă o serie de funcții, având un aspect plăcut, însă uneori este dificil de folosit, funcțiile fiind aranjate neintuitiv.

- în versiunea gratis portatul oferă un număr limitat de mesaje de trimis, cât și un număr limitat de profiluri de vizitat, ceea ce-l face să fie destul de neatractiv pentru piața din România.

Site-ul poate fi accesat în diferite versiuni lingvistice, printre care engleză, franceză, italiană, spaniolă, germană, portugheză, olandeză și chineză.

Modalități de accesare:
Versiunea standard: www.gaydar.co.uk 
Apple Store / iTunes: Gaydar (free)
Android Market: Gaydar (free)

Chiar dacă nu este un portal web de socializare, sigur trebuie să știi despre Grindr - o aplicație de tipul unui GPS pentru telefonul tău iPhone, Android sau BlackBerry prin care poți cunoaște persoane gay în funcție de distanța la care se află față de tine. Această aplicație îți arată toți utilizatorii aplicației în funcție de distanța liniară la care se află față de tine, acestora având posibilitatea să le scrii, fie să le trimiți poze sau localizarea ta exactă. Aceasta este o jucărie doar pentru băieții gay și/sau bisexuali.

Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația din magazinul tău de aplicații (în funcție de telefon) și să îți configurezi profilul după ce o accesezi. Aceasta este foarte simplă și îți lasă la alegere libertatea de a posta sau nu o fotografie cu tine, cât și opțiunea de a împărtăși date precum vârsta, înălțimea, greutatea, ceea ce cauți, dar și un status prin care să-i faci curioși pe ceilalți.

Grindr are două versiuni. Cea gratuită, care îți oferă câteva funcții de bază, cât și Grindr X-tra, versiune în care te bucuri în totalitate de aplicație. Versiunea X-tra se plătește lunar și costă 2,5 euro/lună.

Mai multe despre cum funcționează versiunea gratis a aplicației găsești și într-o postare de pe blog, pe care o găsești aici, dar și pe site-ul oficial al dezvoltatorilor.

Modalități de descărcare:
Apple Store / iTunes: Grindr (click aici) sau Grindr Xtra (2,5 euro)
Android Markeg:  Grindr  (click aici)
BlackBerry App World: Grindr Xtra (click aici), versiunea X-tra e gratis pentru BlackBerry.

Accesarea se face direct din telefon, ca în cazul oricărei aplicații de pe telefonul vostru.

Cum site-urile au devenit depășite pentru nevoile noastre zilnice (mai repede, mai ușor, acum), vorbim despre tot despre o altă aplicație pentru socializare sau mai mult, devenită destul de cunoscută printre persoanele gay sau bisexuale. Este vorba despre aplicația gay numită Hornet, aceasta fiind mult mai flexibilă și stabilă decât încă liderul de piață Grindr. Ca o părere personală, cred că este a doua cea mai importantă aplicație gay de pe piață.

Revenind, printre altele, Hornet îți oferă, în plus față de Grindr, posibilitatea de a încărca mai multe poze, publice sau private, cele din urmă putând fi accesate imediat după aprobarea user-ului, totul printr-o singură atingere. Cererea permisiunii funcționează la fel de ușor, tot printr-o singură atingere a ecranului.

Descoperă mai multe despre această aplicație, disponibilă atât pe IOS cât și pe Android, pe site-ul oficial al dezvoltatorilor (www.gethornet.com) sau căutând „Hornet” direct în Apple Store sau Google Store.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
(această pagină urmează a mai fi completată și cu alte site-uri/aplicații de socializare gay)


3 comentarii:

Florin C spunea...

am facut un studiu privind sit-urile gay. Planetromeo a fost primul clasat la numarul de functii pe site (fiind cel mai bogat in facilitati) si printre ultimele la costuri pentru abonamentele platite. Chiar daca e cel mai popular in Europa, in SUA cele mai de succes platforme sunt Manhunt si adam4adam. Gaydar e mai popular in UK si Australia dar pierde teren in prezent, motiv pentru care afacerea a si fost vanduta de mai multe ori. In ce priveste aplicatiile mobile, ar fi de mentionat scruff, hornet si recon (pentru gusturi mai speciale).

Anonim spunea...

Cred ca este interesant ...

Anonim spunea...

Cum pot să scap de sentimentele pentru băieți???

 

Copyright © 2010 Idei de gay | Premium Blogger Templates & Photography Logos | PSD Design by Amuki